Over ons

Tilly & Carmen, moeder en dochter, samen al jaren de drijvende kracht achter het merk Tilly’s. Nuchtere Amsterdamse humor en een vleugje Amerikaanse bravoure staan aan de basis van
de deze toonaangevende nagelstudio in Amsterdam en de groothandel in nagelproducten.

Het merk Tilly’s dankt haar bekendheid aan Tilly Westerveld. Een professional die al bijna 35 jaar het vak nagelstyliste met de grootste passie uitoefent en in die hoedanigheid ook een voorbeeld voor veel jonge talenten die het vak van nagelstyliste bij haar geleerd hebben.

Opleidingen

In Amsterdam werd in 1987 de basis gelegd. Daar openden Tilly & Carmen één van de eerste nagelsalons in Nederland. Tilly als natuurtalent en Carmen, voorzien van professionele skills opgedaan in Californië, blijken een dream team. Tot op de dag van vandaag vinden uiteenlopende klanten hun weg naar beide dames en hun team. Bruidjes ter voorbereiding op hun grote dag, BN’ers in aanloop naar een optreden en zelfs internationale sterren met een instant nail problem. Niets is de dames te gek.

In de nagelsalon in Amsterdam gaven Tilly en Carmen de eerste trainingen 'on the job' aan de nagelstylisten die daar werkten. Hier werd de basis gelegd voor de huidige nagelopleiding van Tilly’s. De groothandel in nagelproducten volgde al snel: hier vindt iedere nagelstyliste de nagelproducten waar Tilly en Carmen zelf graag mee werken onder de naam Tilly’s.

Wil je kennismaken met Tilly & Carmen? Voor een spontane vraag maken de dames altijd tijd!