Privé-Perfectietraining

Perfectietrainingen
Het perfectioneren van je techniek is een waardevolle training. De kunst van het opzetten van de perfecte nagel leer je door het veel te doen en je blijvend te ontwikkelen. Wil je jouw klanten met top kwaliteit nagels blijven servicen? Meld je dan aan voor onze perfectie trainingen.

De juiste nageltechniek
De mooiste nagels maken is vooral een kwestie van de juiste techniek (en veel oefenen) Daarom bieden wij de 1-op-1 perfectie training,  waarin we samen jouw persoonlijke techniek perfectioneren. Deze perfectie training is geschikt voor zowel startende als ervaren nagelstylisten. Ook als je niet de allround vakopleiding tot nagelstylist bij ons hebt gevolgd ben je natuurlijk van harte welkom.

Hoe maak je een strakke smile-line?
Wat doe je om lifting bij de nagelriemen te voorkomen?
Wil je leren hoe je mooie dunne maar stevige nagels maakt?
Wat is de beste techniek voor het gebruik van de nagelfreesmachine?
Ervaar je andere uitdagingen bij je nagelstyling?

Persoonlijk advies
Jij geeft aan wat je nodig hebt. Wij kijken met je mee en geven je volop tips hoe je jouw snelheid en techniek kunt verbeteren. Je kunt deze perfectie training het hele jaar volgen bij ons in Mijdrecht (tussen Utrecht en Amsterdam). Deze trainingen worden gegeven op maandag of woensdag en we plannen graag een tijdstip dat jou uitkomt.

Meer weten?
Sta je in de startblokken? Klik hier om het gratis informatie pakket aan te vragen. Ben je van de personal touch? Bel of mail ons gerust 0297-289260 en/of info@tillysnails.nl.

De beste trainingen krijg je bij Tilly's Nails. Wij staan graag voor je klaar.

Tilly's Nails, het adres voor elke nagelstylist met passie.